Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, iş sahibi olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet eder.

Rüyada özgürlüğe kavuşmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak elinin dara düşmeyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak dargınların ve kırgınların barışacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneye kavuşmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birine kavuşmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments