Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin bir şeyi alamamak

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, idealist davranacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nefes alamamak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ala kurt görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, üçüncü gözünün açılacağına işarettir.

Rüyada ala dana görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, maddi kayıpların olacağına alamet eder.

Rüyada ala suresini okumak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Rüyada abdest alamamak yoluna pek çok engelin çıkacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Rüyada soluk alamamak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada camide abdest alamamak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments