Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok yıpranacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek bereket ve zenginlik bulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments