Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğazını görmek

Rüyada istanbul boğazını görmek

Rüyada istanbul boğazını görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazını gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek gelirinden yana memnun olacağına, ticarette zarar edeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Rüyada istanbul boğazını görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek yapılan işte yalnız kalınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yoksul için zenginliğe rivayet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazıunda yüzmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek içinin kıpır kıpır olacağına, her zaman hürmet göreceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada istanbul boğazı görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments