Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, işlerin devam edeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, anlaşmalardan cayılacağına rivayet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek ticaretinin ilerleyeceğine, güzel işlere imza atacağına, kişinin kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işarettir.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada boğaz köprü görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek maddi zarara gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments