Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprü görmek

Rüyada boğaz köprü görmek

Rüyada boğaz köprü görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada boğaz köprü gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, güzel bir hayat süreceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprü görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ün yapmayı başaracağına, çevre değiştireceğine alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments