Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprüsünü görmek

Rüyada boğaz köprüsünü görmek

Rüyada boğaz köprüsünü görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünü gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, maddi güç sahibi olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek günlerini hastanede geçireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek rahat bir döneme girileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada boğaz köprü görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, huzurunun eski haline döneceğine, gönül kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments