Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı sarhoş görmek önünün açılacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş öğreneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada babanı sarhoş görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada babasını sarhoş görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, makamını garantileyeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş baba görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments