Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini sarhoş görmek

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada ünlü birini sarhoş gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada akrabayı sarhoş görmek kendisini yıpratacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu sarhoş görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş dövmek bir süre bu durumun devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok büyük adımlar atacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün sarhoş olduğunu görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments