Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer sofrasına oturmak

Rüyada yer sofrasına oturmak

Rüyada yer sofrasına oturmak uğradığı zararları telafi edeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yer sofrasına oturmak gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada yer sofrasında oturmak istihdam edeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalettir.

Rüyada yer sofrasına oturmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofrada oturduğunu görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sofra başında oturmak yeni bir işe girileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sofrada oturmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada yemek sofrasına oturmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman sofrasına oturmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine yorulur.

Rüyada sofraya oturduğunu görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments