Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak toprağa basmak

Rüyada ıslak toprağa basmak

Rüyada ıslak toprağa basmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok başarılı işlere girileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet eder.

Rüyada ıslak toprağa basmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada ıslak toprağa basmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak yere basmak alım gücünü yitireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Rüyada ıslak toprak görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ıslak toprakta yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak toprak kazmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa basmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı toprağa basmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, bilgiyle donanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ayağını toprağa basmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments