Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak bebek görmek

Rüyada ıslak bebek görmek

Rüyada ıslak bebek görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ruhani önderlik yapacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada ıslak bebek görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ıslak bulgur görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada ıslak kına görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak pantolon görmek afiyete ereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Rüyada ıslak seccade görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ıslak eldiven görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada ıslak yere basmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yeni mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments