Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ekmek

Rüyada ıslak ekmek

Rüyada ıslak ekmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin bollaşacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Rüyada ıslak ekmek görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Rüyada ıslak ekmek yemek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ıslak çamaşır giymek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak tuz görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada ıslak ayak görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak kefen görmek mubah olmayan yollara sapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments