Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak çamaşır katlamak

Rüyada ıslak çamaşır katlamak

Rüyada ıslak çamaşır katlamak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, evlerin ayrılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak şan şöhret kazanacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet eder.

Rüyada çok çamaşır katlamak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırı katlamak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli çamaşır katlamak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet katlamak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments