Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak güvercin görmek

Rüyada ıslak güvercin görmek

Rüyada ıslak güvercin görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak güvercin gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada ıslak güvercin görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulur.

Rüyada ıslak bez görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet eder.

Rüyada ıslak odun görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak saç kurutmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ıslak yerde namaz kılmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak buğday görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet eder.

Rüyada ıslak ekmek görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ıslak gömlek giymek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments