Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak terlik görmek

Rüyada ıslak terlik görmek

Rüyada ıslak terlik görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Rüyada ıslak terlik gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada ıslak terlik giymek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada ıslak terlik görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak yere basmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada ıslak mezar görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, itibarını geri kazanacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada elini ıslak görmek borçların ödeneceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada ıslak havlu görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments