Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak havlu görmek

Rüyada ıslak havlu görmek

Rüyada ıslak havlu görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunların tamamen biteceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada ıslak havlu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada ıslak havlu görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada ıslak beyaz havlu görmek aile işlerinin başına geçeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyo havlusuna sarılı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havlu satın aldığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe havlu görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, işyerini kapatacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada havlu yıkamak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işarettir.

Rüyada ölüden havlu almak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada yeşil havlu almak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, galibiyet kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments