Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak terlik giymek

Rüyada ıslak terlik giymek

Rüyada ıslak terlik giymek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iyi halin geleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hep dua edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ıslak terlik giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının tavır veya davranışları nedeniyle enerjiniz düşebilir ya da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada ıslak terlik giymek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak terlik görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, malının ve parasının da artacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek müjdeli haberler alınacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet eder.

Rüyada ıslak pantolon giymek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada ıslak gelinlik giymek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak çamaşır giymek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments