Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kıyafet görmek

Rüyada ıslak kıyafet görmek

Rüyada ıslak kıyafet görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı ortak işlere gireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak ceviz görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak don görmek işini büyüteceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak giysi görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Rüyada ıslak bir şey görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada yatağı ıslak görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, biraz dinleneceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Rüyada ıslak saç görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments