Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak giysi giymek

Rüyada ıslak giysi giymek

Rüyada ıslak giysi giymek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, para kazanmaya başlayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada ıslak giysi giymek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Rüyada ıslak giysi giymek aksiliklerin aşılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi görmek sorunlarının sürekli artacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı giysi giymek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada giysiyi ters giymek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün giysisini giymek kusurların ve günahların telafi edileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü giysisi giymek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye giysi giydirmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün giysilerini giymek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments