Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak çamaşır giymek

Rüyada ıslak çamaşır giymek

Rüyada ıslak çamaşır giymek geçim derdinin biteceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ıslak çamaşır giymek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz.

Rüyada ıslak çamaşır giymek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, harcama gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada ıslak çamaşır görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işarettir.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak beyaz çamaşır görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yatırımların heba olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır asmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments