Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak pantolon giymek

Rüyada ıslak pantolon giymek

Rüyada ıslak pantolon giymek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak pantolon giymek gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Rüyada ıslak pantolon giymek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulur.

Rüyada ıslak pantolon görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ıslak terlik giymek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır giymek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak giysi giymek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak gömlek giymek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ıslak elbise giymek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments