Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak gelinlik giymek

Rüyada ıslak gelinlik giymek

Rüyada ıslak gelinlik giymek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Rüyada ıslak gelinlik giymek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada ıslak gelinlik görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Rüyada ıslak terlik giymek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, maddi zararının giderileceğine delalet eder.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak gömlek giymek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, işinin aksayacağına yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır giymek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak pantolon giymek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, dualarına karşılık alacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak elbise giymek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments