Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kıyafet giymek

Rüyada ıslak kıyafet giymek

Rüyada ıslak kıyafet giymek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sözünde duracağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işarettir.

Rüyada ıslak kıyafet görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, vefa göstereceğine işaret eder.

Rüyada ıslak elbise giymek yaptığı işlerin de içine sineceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak terlik giymek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak pantolon giymek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek kısmetinin artacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments