Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak sigara içmek

Rüyada ıslak sigara içmek

Rüyada ıslak sigara içmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, borç batağına düşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak sigara içmek gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ıslak sigara içmek insanları kandıracağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak sigara görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada otobüste sigara içmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, ailesinden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada çok fazla sigara içmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun sigara içmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sigara içmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ilk defa sigara içmek elini eteğini hayattan çekeceğine, gururlu bir hayat süreceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments