Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı ıslak görmek

Rüyada tavanı ıslak görmek

Rüyada tavanı ıslak görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanı ıslak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ıslak tavan görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavanı ıslak görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanını görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada tavan arasına çıkmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet eder.

Rüyada tavana bakmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, sevap işleyeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada çatlamış tavan görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada evin tavanını silmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda yazı görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments