Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, onun zamanını çalacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, yüzünde güller açacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işarettir.

Rüyada saçının ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada uzun ıslak saç görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ıslak saçı taramak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işarettir.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak saç kurutmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada saçları ıslak görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments