Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak tuvalet görmek

Rüyada ıslak tuvalet görmek

Rüyada ıslak tuvalet görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet eder.

Rüyada ıslak tuvalet gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Rüyada ıslak tuvalet görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine işarettir.

Rüyada ıslak eşya görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak ceviz görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada ıslak bot görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak terlik görmek bereketli işler yapacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslaklık hissetmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments