Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak gömlek giymek

Rüyada ıslak gömlek giymek

Rüyada ıslak gömlek giymek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının azalacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, borçlarının kapanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Rüyada ıslak gömlek giymek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada ıslak gömlek giymek elinize para geçeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulur.

Rüyada ıslak gömlek görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır giymek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Rüyada ıslak terlik giymek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ıslak giysi giymek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak pantolon giymek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments