Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak öpüşmek

Rüyada ıslak öpüşmek

Rüyada ıslak öpüşmek maddi kayba uğrayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak öpüşmek gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada ıslak saçı taramak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada ıslak yatak görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak etek görmek mutlu bir evliliğe, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada ıslak toprakta yürümek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini ıslak görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada ellerini ıslak görmek işlerinin hemen hallolacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak mezar görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı ıslak görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, söz sahibi olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments