Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı ıslak görmek

Rüyada duvarı ıslak görmek

Rüyada duvarı ıslak görmek onlar sayesinde moral bulacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, güçten düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada duvarı ıslak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, onu borçtan kurtaracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak duvar görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarı ıslak görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak toprakta yürümek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, müjdeli haberle geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak toprak kazmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünü ıslak görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada ıslak tarla görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments