Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kitap görmek

Rüyada ıslak kitap görmek

Rüyada ıslak kitap görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, istenmeyen olayların olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak kitap gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Rüyada ıslak kitap görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kazançlı adımlar atılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına inanılır.

Rüyada ıslak don görmek kazançlı işlere gireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak tavan görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorganı ıslak görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yastık görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları ıslak olmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ıslak atlet görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine inanılır.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yenileneceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments