Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak tavan görmek

Rüyada ıslak tavan görmek

Rüyada ıslak tavan görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ıslak tavan gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Rüyada tavanı ıslak görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak tavan görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavandan bakmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavan görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanını delik görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavan süpürmek işlerinin daha kötüye gideceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments