Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak atlet görmek

Rüyada ıslak atlet görmek

Rüyada ıslak atlet görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak atlet gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada ıslak atlet görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, borçlarının ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada atlet aramak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü atletle görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada bayan atleti görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Rüyada atleti ters giymek dertlerin sonlanacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak sohbetinin bozulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada atletle gezmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ölüye atlet vermek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments