Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak don görmek

Rüyada ıslak don görmek

Rüyada ıslak don görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ıslak don gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada ıslak don görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada donmuş domates görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kendini don atlet görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada donmuş köpek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada don biçmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada beyaz donla gezmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada donmuş koyun görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının donunu görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments