Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ceket görmek

Rüyada ıslak ceket görmek

Rüyada ıslak ceket görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak ceket gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada ıslak ceket görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak bez görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak tişört görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada ıslak yüz görmek kul hakkına girmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada ıslak duvar görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak pamuk görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak bot görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ellerini ıslak görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments