Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak pirinç görmek

Rüyada ıslak pirinç görmek

Rüyada ıslak pirinç görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, borcunu ödeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin günden güne artacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Rüyada ıslak pirinç gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada ıslak pirinç görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada yorganı ıslak görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, malında azalmaya yorulur.

Rüyada ıslak döşek görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak yaşadığı olayların kötü gideceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada ıslak bir yere oturmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak tavan görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak ayak görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments