Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kum görmek

Rüyada ıslak kum görmek

Rüyada ıslak kum görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yokluk içine gireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ıslak kum gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada ıslak kum görmek sorunların çabucak halledileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganı ıslak görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, güvensizliğini yeneceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak olmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak halı taşımak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak tuvalet görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments