Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kadın görmek

Rüyada ıslak kadın görmek

Rüyada ıslak kadın görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kadın gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada ıslak kadın görmek yıkılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulur.

Rüyada ıslak atlet görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak havlu görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Rüyada ıslak toprağa basmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada evin içini ıslak görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, saygınlık göreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanı ıslak görmek dertlerinin şifasını bulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments