Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak gömlek görmek

Rüyada ıslak gömlek görmek

Rüyada ıslak gömlek görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak gömlek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada ıslak gömlek görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak gömlek giymek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kitap görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine inanılır.

Rüyada ıslak çamur görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak mezar görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ıslak el görmek gelirinin düşeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, her daim temkinli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak bir şey görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada ıslak toprak görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments