Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak gelinlik görmek

Rüyada ıslak gelinlik görmek

Rüyada ıslak gelinlik görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, büyük bir mala sahip olacağına, nefsine yenileceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak gelinlik gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ıslak gelinlik görmek ticarette zarar edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak gömlek görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kalbinin küt küt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak duvar görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Rüyada ıslak çamaşır giymek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada ıslak beton görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak pirinç görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments