Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak duvar görmek

Rüyada ıslak duvar görmek

Rüyada ıslak duvar görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak duvar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada duvarı ıslak görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak duvar görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak terlik giymek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ona kol kanat gereceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ıslak tahta görmek umutların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak kazak görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını ıslak görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments