Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere oturmak

Rüyada yüksek bir yere oturmak

Rüyada yüksek bir yere oturmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hem çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere oturmak gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada yüksek yere oturmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yere oturmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek merdivende oturmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir evde oturmak kazancının epey düşeceğine, sorunların hallolacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada oturmak yetki sahibi olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepede oturmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments