Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere oturmak

Rüyada yere oturmak

Rüyada yere oturmak hayallere kavuşulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, kendisini ona adayacağına, önünü açacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yere oturmak gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Rüyada ıslak bir yere oturmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yüksek yere oturmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere oturmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada yer sofrasına oturmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak yere oturmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yer sofrasında oturmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yere oturmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, sorunların hallolacağına delalet eder.

Rüyada bir yere oturmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments