Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak seccade görmek

Rüyada ıslak seccade görmek

Rüyada ıslak seccade görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ıslak seccade gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ıslak seccade görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada pembe seccade görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık seccade görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, muradın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada seccadeyi sermek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işaret eder.

Rüyada hediye seccade görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccade satmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada tesbih ve seccade görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet eder.

Rüyada seccade ve tesbih görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments