Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak bulgur görmek

Rüyada ıslak bulgur görmek

Rüyada ıslak bulgur görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işarettir.

Rüyada ıslak bulgur gördüyseniz:

  • Askıda kalmış borç alacak meselelerini veya hukuki konuları istikrara kavuşturabilirsiniz.

Rüyada ıslak bulgur görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekilmiş bulgur görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bulgur çalmak kazancının eksileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada tereyağlı bulgur pilavı yemek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada köftelik bulgur görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur köftesi görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bulgur köftesi yoğurmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine yorulur.

Rüyada kuşlara bulgur vermek rızkının sonsuz olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments