Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok kilolu görmek

Rüyada birini çok kilolu görmek

Rüyada birini çok kilolu görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Rüyada birini çok kilolu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi alışılmadık alanlara kaydırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada olduğundan kilolu olmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kilo almış görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, çok önemli noktalara geleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Rüyada kilolu bebek görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Rüyada kilo alan birini görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilodunu çıkarmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada kilolu erkek görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments