Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iskelet gömmek

Rüyada iskelet gömmek

Rüyada iskelet gömmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iskelet gömmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Rüyada iskelet gömmek rahat şekilde yaşayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin iskeletini görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada insan iskeleti görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün iskeletini görmek verimli olacak işler yapacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Rüyada kendi iskeletini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık iskeleti görmek kederlerinin son bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments