Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün iskeletini görmek

Rüyada ölünün iskeletini görmek

Rüyada ölünün iskeletini görmek başarılarının bir ömür süreceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada ölünün iskeletini gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Rüyada ölü iskelet görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada ölünün iskeletini görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü iskeleti görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada iskeleden düşmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, şaşkın olacağına delalettir.

Rüyada canlı iskelet görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, iyi huylar edineceğine yorulur.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada timsah iskeleti görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah iskelet görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments