Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda insan iskeleti görmek

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, işine dört elle sarılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada mezarda insan iskeleti gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, günahlarından tövbe etmeye, yeni hobiler edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ve iskelet görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada mezarda iskelet görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Rüyada insan iskeleti görmek idealist davranacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments